Extra’s en cadeaus van zorgverzekeraars

Voor veel zorgverzekeraars is het niet meer genoeg om aantrekkelijke prijzen te bieden aan hun klanten. Omdat de concurrentie op de vrijgemaakte markt voor zorgverzekeringen zo groot is wordt het steeds moeilijker voor zorgverzekeraars om nieuwe klanten te strikken. Je ziet dan ook steeds vaker dat zorgverzekeraars allerlei extra’s en cadeaus aan (nieuwe) klanten uitdelen om hen over de streep te trekken. Sommige zorgverzekeraars bieden hun klanten zelfs allerlei leuke gadgets zoals tablets en spelconsoles aan. We overlopen even de verschillende bonussen, acties, extra’s en cadeaus die er bestaan. Zo krijg je meteen een beter beeld van welke zorgverzekering je nou precies moet nemen, want zo’n cadeau, dat is natuurlijk erg handig meegenomen.

Cadeau bij uw zorgverzekering

Allereerst zijn er zorgverzekeraars die gewoon een vaste korting geven aan nieuwe klanten. Op maandelijkse basis lijkt de korting die je op die manier krijgt misschien niet veel, maar op jaarbasis spaar je zo al gauw honderd euro uit. Wanneer je puur op zoek bent naar de goedkoopste zorgverzekering en geen luxe cadeaus zoals iPads of andere leuke elektronica nodig hebt, is dit wellicht de beste keuze. Niet iedereen heeft interesse in deze elektronica.

Er zijn eveneens zorgverzekeraars die geen vaste bedragen korting geven, maar gewoon een procentuele korting over de algemene maandelijkse premie. Zoek je goed, dan vind je zorgverzekeringen die op die manier tot 10% korting geven. Dit is erg mooi meegenomen.

Cadeaus en korting

Een behoorlijk recent fenomeen zijn de zorgverzekeraars die niet alleen korting geven, maar ook hun nieuwe klanten willen belonen voor het overstappen met een concreet geschenk. Meestal kan je in dit geval kiezen voor enkele verschillende cadeaus, zoals een iPad, een tablet van een ander merk, een smartphone of zelfs een Xbox. U heeft ontzettend veel keuze. Sommige zorgverzekeraars werken met een dubbel systeem, waarbij je de (procentuele) korting kan inwisselen tegen een leuk cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *