Bespaar geld met deze goedkope zorgverzekeringen

Eén van de belangrijkste factoren voor een goede zorgverzekering is dat deze goedkoop is. Veel mensen betaalden in 2014 nog steeds te veel voor een zorgverzekering die eigenlijk veel goedkoper had kunnen zijn. Dat komt omdat de meeste mensen denken dat overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar nog steeds een enorme karwei is waar je dagenlang mee bezig moet zijn. Niets is echter minder waar, want kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de vergelijker op onze website kun je meteen de goedkoopste uitkiezen. Wij hebben een onafhankelijke zorgvergelijker die tientallen zorgverzekeraars vergelijkt. Je kunt verschillende goedkope zorgverzekeringen op een rijtje zetten en degene uitpikken die het beste bij jouw wensen past.

 

Wat maakt een zorgverzekering goedkoop?

Welke zorgverzekering nou precies de goedkoopste is, zal allereerst afhangen van jouw situatie. Wil je je hele gezin in één keer verzekeren, dan sluit je de goedkoopste zorgverzekering wellicht af bij een andere zorgverzekeraar dan wanneer je alleen woont. Ben je een student, dan kan je op zoek gaan naar een speciale goedkope zorgverzekering voor studenten. Ook wanneer je net 18 geworden bent en niet meer deel wilt uitmaken van het zorgpakket van je ouders, kan je kiezen voor een op maat gemaakt zorgverzekering voor 18-jarigen. Welke nou net de goedkoopste zorgverzekering van Nederland is, hangt dus vooral af van jouw persoonlijke situatie.

Verder moet je bij het berekenen van de goedkoopste zorgverzekering rekening houden met enkele specifieke factoren die jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld een goedkope zorgverzekering met tandarts (en orthodontie) of fysiotherapie, dan betaal je daar wellicht een meer voor.

 

Zorgcollectief maakt het goedkoper

De goedkoopste zorgverzekering in Nederland vind je soms door te kiezen voor een zogenaamd zorgcollectief. Dat is een organisatie die op collectieve basis verzekeringen afsluit en op die manier een heel aantrekkelijke prijs kan aanbieden. Bij deze collectieven heb je niet altijd even veel keuze, maar je kunt er vaak wel een erg goedkope zorgverzekering mee afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *